Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi objekat Veropoulosa - investicija vredna više od milion evra

Otvoren novi objekat Veropoulosa - investicija vredna više od milion evra

Kompanija Vero S.A. otvorila je novi maloprodajni objekat u Makedoniji u koji je investirala više od milion evra.

Nakon nedavno otvorene Jumbo prodavnice u Beogradu u sklopu Super Vero objekta na Konjarniku, kompanija Vero S.A. sa sedištem u Atini nastavila je da investira i na tržištu Makedonije otvaranjem nove robne kuće Jumbo u Bitoli u koju je investirala više od milion evra. Grčka kompanija je novi vlasnik zgrade u kojoj se nalazi novootvorena robna kuća, a u sklopu maloprodajnog objekta zaposleno je 36 radnika čime je Grupa Vero došla do broja od 1050 zaposlenih samo u Makedoniji. Lukas Bisais, generalni direktor Veropoulosa u Makedoniji je izjavio da je ovo druga po redu Jumbo prodavnica u Bitoli i da će kompanija pratiti potrebe tržišta i kreirati ponudu prema svojim potrebama. On je dodao da se tokom 2018. godine očekuje otvaranje nove Jumbo robne kuće u Skoplju i renoviranje i proširenje postojeće u sklopu Vero centra.

Vero S.A. je u Makedoniji prisutan 20 godina, a pored Vero marketa i Jumbo franšiznih prodavnica, kompanija poseduje i lanac restorana Goodys koji rade takođe po preuzetoj licenci.

Kompanija Veropoulos je nedavno u Srbiji obeležila 15. godina rada. Generalni direktor Veropoulosa, Nikos Veropoulos je izjavio da će kompanija nastaviti širenje Super Vero i Jumbo prodavnica u Srbiji, kao i da se na tržištu Srbije, ali i Makedonije beleži rast prodaje i ostvarena dobit.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum