Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Roda Megamarket stiže u Pirot - investicija vredna više od 1,5 miliona evra

Roda Megamarket stiže u Pirot - investicija vredna više od 1,5 miliona evra

Kompanija Mercator S danas, 29. decembra, otvorila je novi Roda Megamarket u Pirotu, svečanom otvaranju prisustvovao je i Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Nova Roda, koja se nalazi u naselju ATP u Pirotu prostire se na više od 3.000 kvadratnih metara, a potrošačima će ponuditi oko 37.000 raznovrsnih artikala. Mercator S je u novi maloprodajni objekat velikog formata investirao više od 1,5 miliona evra i otvorio 53 nova radna mesta. Svečanom otvaranju prisustvovali su Ministar Rasim Ljajić, generalni direktor Mercator S Entoni Šošić i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić. Prvi Roda maloprodajni objekat u Pirotu ponudiće širok asortiman poznatih proizvođača, ali i prepoznatljive marke lokalnih proizvođača. Radovi na izgradnji megamarketa trajali su više od godinu dana, što je za objekte takvog tipa veoma dug period.

Roda se nalazi u vlasništvu kompanije Mercator S koji posluje u sastavu hrvatskog Agrokora. Mercator je u Srbiji drugi po veličini maloprodajni lanac koji posluje i sa maloprodajnim brendovima Idea i Mercator.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum