Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena dva nova objekta trgovačkog lanca GOMEX

Otvorena dva nova objekta trgovačkog lanca GOMEX

Od danas, 29. decembra, trgovački lanac GOMEX je bogatiji za dva nova objekta.

U opštini Kovin otvorena je supereta "Bavanište", koja se prostire na 240 m2 prodajnog prostora, i zapošljava deset novih radnika. MPO "Bavanište" raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete. Potrošačima je asortiman od blizu 5000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 21h kao i nedeljom od 7 do 13h.

U opštini Vršac, otvoren je mini market "Pavliš", koji se prostire na 96 m2 prodajnog prostora, i zapošljava pet novih radnika. Objekat raspolaže sa jednom kasom, a radno vreme je radnim danima i subotom od 07 do 21h kao i nedeljom od 7 do 13h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum