Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti KFC pravi ekspanziju u regionu: Novi restorani u Sloveniji, Rumuniji i na *Kosovu

KFC pravi ekspanziju u regionu: Novi restorani u Sloveniji, Rumuniji i na *Kosovu

U saradnji sa franšiznim partnerima, KFC pravi ekspanziju i u našem regionu otvaranjem restorana na novim lokacijama.

Američki lanac restorana KFC otpočeo je svoje poslovanje u Sloveniji otvaranjem prvog restorana u Mariboru koji se nalazi na Autoputu A1. Iako je ranije bilo najavljeno da će prvi restoran u Sloveniji otvoriti svoja vrata u januaru 2018. godine, objekat je uz popuste i poklone svečano otvoren u decembru, ali i najavljeno dalje otvaranje i širenje mreže restorana u još nekoliko gradova u kojima su pronađene lokacije. Nosilac franšize je kompanija AmRest koja je prisutna i na srpskom tržištu. U susednoj Rumuniji Sphera Grupa nastavila je širenje KFC brenda na tri nove lokacije. Kompanija je svečano otvorila novi restoran u Aradu u koji je investirala 350.000 evra i otvorila 40 novih radnih mesta. Tokom decembra, rumunsko tržište je postalo bogatije za novu investiciju od preko 750.000 evra i dva nova KFC restorana koji su otvoreni u gradovima Oradea i Ramniku Valča. Novi objekti se prostiru na 170 odnosno 200 kvadrata i zapošljavaju po 40 radnika.

Na *Kosovu je svečano otvoren i šesti po redu KFC restoran i drugi u Prizrenu. U pitanju je prvi Drive objekat koji poseduje veliki parking. Lokalna kompanija koja je nosilac franšize saopštila je da novim otvaranjem zapošljava 150 radnika, a da joj je u planu i dovođenje poznatog brenda u još neke zemlje na Balkanu. Prvi KFC restoran na Kosovu otvoren je krajem 2016. godine u sklopu Albi Mall-a u Prištini.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum