Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Članica DTL-a otvara markete na istoku Srbije i najavljuje ekspanziju sa objektima od preko 1.000m2

Članica DTL-a otvara markete na istoku Srbije i najavljuje ekspanziju sa objektima od preko 1.000m2

Članica Domaćeg Trgovačkog Lanca, Tekijanka, saopštila je da je otvorila markete u gradovima na istoku Srbije u kojima nije bila prisutna, ali i najavila dalje širenje prodajne mreže.

Tekijanka je u decembru svečano otvorila 24. po redu i prvi maloprodajni objekat u Zaječaru i zvanično otpočela poslovanje u tom gradu najavljujući otvaranje novih maloprodaja. Kako je saopšteno iz trgovačke kompanije, članice DTL-a, prvi objekat u Zaječaru zauzima prodajnu površinu od 120 kvadrata, a potrošačima je ponudio širok asortiman proizvoda. Tekijanka je u novootvorenom marketu otvorila devet novih radnih mesta, a povodom otvaranja objekta, predstavnici kompanije su posetili Dečije odeljenje Zdravstvenog centra u Zaječaru i uručili donacije. Danijela Caranović, PR menadžer kompanije je istakla, da je Tekijanka mala, ali odgovorna kompanija sa tradicijom dugom skoro trideset godina. "Ovo je mali objekat, ali mi smo želeli da izađemo u susret zaječarcima i odgovorimo na njihove zahteve kada su usluge Tekijanke u pitanju. Tokom sledeće godine planiramo otvaranje objekta u naselju Kotlujevac koji će se prostirati na više od 1.000 kvadrata i koji će posedovati veliki parking", dodala je Danijela Caranović ispred Tekijanke.

Kompanija je u decembru svečano otvorila i treći po redu maloprodajni objekat u Boru koji se nalazi u prigradskom mestu Zlot. U novom marketu Tekijanka je otvorila 12 radnih mesta, a potrošačima je ponudila širok asortiman na 150 kvadrata prodajnog prostora.

Nešto ranije, Tekijanka je otpočela svoje poslovanje i u Knjaževcu u kome je otvorila dve maloprodaje. Prvi objekat otvoren je u centru grada, prostire se na 200 kvadrata prodajnog prostora i opremljen je najsavremenijom opremom, a kako su istakli iz kompanije, u pitanju je najmoderniji maloprodajni objekat u njihovoj prodajnoj mreži. Na adresi Cara Dušana 31 u Knjaževcu, Tekijanka je otvorila i drugi maloprodajni objekat u tom gradu koji je ponudio širok asortiman proizvoda, a povodom otvaranja potrošačima je obezbedila 10% popusta na kupovinu.

Tekijanka je osnovana 1990. godine u Kladovu, a od 2011. godine otvara prve maloprodajne objekte izvan matične opštine. Kompanija trenutno zapošljava više od 400 radnika i članica je Domaćeg Trgovačkog Lanca koji okuplja 14 trgovačkih preduzeća sa više od 550 maloprodaja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum