Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekskluzivno na Retail Serbia: Mikromarket otvorio 100. marketa u Novom Sadu i najavio 30. novih

Ekskluzivno na Retail Serbia: Mikromarket otvorio 100. marketa u Novom Sadu i najavio 30. novih

Mikromarket iz Novog Sada uspešno je nastavio širenje maloprodajne mreže otvaranjem devet novih marketa, saopštavaju iz trgovačkog lanca.

Iz trgovačke kompanije koja je nedavno otvorila devet novih maloprodajnih objekata su za portal Retail Serbia istakli da su trenutno prisutni na ukupno sto lokacija u Novom Sadu i okolnim mestima, kao i da će tokom ove godine Mikromarket otvoriti trideset novih marketa. Otvaranjem maloprodaja na adresama Puškinova 26, Patrijarha Čarnojevića 2a, Atanasija Goreskog 2a, Temerinska 30, Rumenička 5 i 56, Radnička 24, Maksima Gorkog 12 i Mičurinova 132, otvoreno je i 50 novih radnih mesta i kompanija trenutno zapošljava 750 radnika. U asortimanu Mikromarketa nalazi se između 3500 i 5000 raznovrsnih artikala.

Prvi Mikromarket otvoren je 1996. godine, i nakon deset godina rada započinje širenje maloprodajne mreže u Novom Sadu, Futogu, Sremskim Karlovcima, Veterniku, Novom Slankamenu, Petrovaradinu, Kaću i drugim mestima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum