Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PerSu za Retail Serbia: Otvaramo 20 novih marketa u Vojvodini i planiramo dolazak u Beograd

PerSu za Retail Serbia: Otvaramo 20 novih marketa u Vojvodini i planiramo dolazak u Beograd

BB Trade nastavlja da širi maloprodajnu mrežu u Vojvodini otvaranjem novog marketa u Somboru, a kako su istakli za portal Retail Serbia, u planu za ovu godinu je 20 novih maloprodajnih objekata, a od 2019. godine i ulazak na tržište Beograda.

Presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Somboru, na adresi Jovana Popovića 46. Kako je saopšteno iz trgovačke kompanije, na oko 200 kvadrata prodajnog prostora, novi PerSu market svojim potrošačima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. Pored brojnih akcijskih sniženja, potrošače je dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer prilagođen visini kupaca. Iz ponude se izdvaja odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda i odeljenje delikatesa kontrolisanog porekla. Povodom otvaranja novog marketa, PerSu je prvim potrošačima pripremio poklon pakete, dok je svaka 50. kupovina bila za 1.dinar. Dva najsrećnija potrošača su na poklon dobila Samsung led tv.

Iz kompanije su za portal Retail Serbia saopštili da trenutno poseduju 136 objekata i da će se nastaviti intezivan razvoj maloprodajne mreže otvaranjem više od 20 novih marketa u Vojvodini. U planu za 2019. godinu, BB Trade planira da otpočne svoje poslovanje i u Beogradu otvaranjem prvih maloprodajnih objekata. PerSu je član DTL-a i trenutno zapošljava više od 850 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum