Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren prvi Maxi market u Novom Gradu

Otvoren prvi Maxi market u Novom Gradu

Kompanija Delta Maxi Banjaluka otvorila je danas prvi Maxi market u Novom Gradu koji se prostire na 1.200 kvadratnih metara, a kupcima nudi više od 8.000 proizvoda najpoznatijih domaćih i svjetskih proizvođača.
Maxi market se nalazi u Ulici Nadežde Petrović 2. U objektu je zaposleno 39 radnika.

Povodom otvaranja Maxi marketa u narednih sedam dana potrošače očekuje specijalno sniženje do 50 odsto za grupu najprodavanijih proizvoda, kao i brojne promocije i vredni pokloni. Delta Maxi Banjaluka poklonila je tehničku opremu Osnovnoj školi „Sveti Sava“ iz Novog Grada.

 

Izvor: Capital

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum