Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nemački Mix Markt otvorio novi supermarket u Crnoj Gori

Nemački Mix Markt otvorio novi supermarket u Crnoj Gori

Međunarodni maloprodajni lanac sa sedištem u Nemačkoj Mix Markt otvorio je novi supermarket u Crnoj Gori.

Međunarodni trgovac Mix Markt, otvorio je svoj četvrti po redu supermarket u Crnoj Gori koji se nalazi u Herceg Novom, na adresi Miće Vavića 1. Povodom otvaranja još jednog maloprodajnog objekta, trgovac je pripremio posebna akcijska sniženja. Mix Markt je do sada bio prisutan sa supermarketima u Podgorici, Budvi i Baru, a celokupna maloprodajna mreža rasprostranjena je na više od 280 lokacija u Nemačkoj, Grčkoj, Belgiji, Italiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Portugalu, Kipru i drugim zemljama.

Mix Markt, najveći pratner Monolith Grupe je osnovan 1997. godine otvaranjem prvog objekta za prodaju prehrambenih proizvoda iz Rusije, koji se nalazio u Erlinghauzenu. Vremenom se asortiman povećavao, pa se na policama poznatog trgovca nalaze i proizvodi iz Nemačke, Poljske, Italije, Turske, Srbije, Ukrajine, Moldavije, Gruzije, Rumunije...Trgovac u Nemačkoj poseduje 160 filijala i ostvaruje promet od preko 350 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum