Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez u Solunu otvorio 20. po redu ENA FOOD Cash&Carry

Delez u Solunu otvorio 20. po redu ENA FOOD Cash&Carry

ENA FOOD, veleprodajni lanac koji posluje u okviru Ahold Delhaize-a, nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem novog veleprodajnog centra.

Grupa Ahold Delhaize je u Solunu svečano otvorila svoj 20. po redu ENA FOOD veleprodajni centar. Kompanija je profesionalnim kupcima u novootvorenom objektu koji se nalazi u delu grada Pilaja ponudila više od 10.000 raznovrsnih artikala na oko 2.000 kvadrata prodajnog prostora. Kako je navedeno, centar je izgrađen da zadovolji sve potrebe veleprodajnih kupaca za brzu i fleksibilnu kupovinu uz kvalitetnu uslugu. Solun je prvi grad u Grčkoj u kojoj je otvorena druga po redu ENA FOOD prodavnica, a iz kompanije su istakli da im je sever zemlje strateški važan za dalje širenje mreže. Novi ENA centar poseduje posebna odeljenja svežih proizvoda, kao i delikatesa i sireva. Uz širok asortiman proizvoda kupcima je na raspolaganju i 80 parking mesta.

Ahold Delhaize u Grčkoj ostvaruje promet od preko dve milijarde evra i posluje sa lancima AB Vassilopoulos, Shop&Go i ENA FOOD Cash&Carry centrima koji su prisutni na oko 400 lokacija širom zemlje. Filijala u Grčkoj trenutno zapošljava više od 10.000 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum