Delez u Solunu otvorio 20. po redu ENA FOOD Cash&Carry

ENA FOOD Solun

ENA FOOD, veleprodajni lanac koji posluje u okviru Ahold Delhaize-a, nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem novog veleprodajnog centra.

Grupa Ahold Delhaize je u Solunu svečano otvorila svoj 20. po redu ENA FOOD veleprodajni centar. Kompanija je profesionalnim kupcima u novootvorenom objektu koji se nalazi u delu grada Pilaja ponudila više od 10.000 raznovrsnih artikala na oko 2.000 kvadrata prodajnog prostora. Kako je navedeno, centar je izgrađen da zadovolji sve potrebe veleprodajnih kupaca za brzu i fleksibilnu kupovinu uz kvalitetnu uslugu. Solun je prvi grad u Grčkoj u kojoj je otvorena druga po redu ENA FOOD prodavnica, a iz kompanije su istakli da im je sever zemlje strateški važan za dalje širenje mreže. Novi ENA centar poseduje posebna odeljenja svežih proizvoda, kao i delikatesa i sireva. Uz širok asortiman proizvoda kupcima je na raspolaganju i 80 parking mesta.

Ahold Delhaize u Grčkoj ostvaruje promet od preko dve milijarde evra i posluje sa lancima AB Vassilopoulos, Shop&Go i ENA FOOD Cash&Carry centrima koji su prisutni na oko 400 lokacija širom zemlje. Filijala u Grčkoj trenutno zapošljava više od 10.000 radnika.