Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK za Retail Serbia: Planiramo najveću ekspanziju u Srbiji

JYSK za Retail Serbia: Planiramo najveću ekspanziju u Srbiji

Danski maloprodajni lanac JYSK planira da napravi najveću ekspanziju na srpskom tržištu u odnosu na zemlje regiona, potvrdili su iz kompanije za portal Retail Serbia.

Kompanija JYSK je tokom 2017. godine u Srbiji otvorila tri nove prodavnice u Beogradu (Rakovici), Novom Pazaru i Valjevu, ali i preuredila postojeću u Pančevu. Tokom prošle godine otvoreno je 77 novih radnih mesta u maloprodajnim objektima i HO pozicijama u korisničkoj službi, rad na društvenim mrežama i sl., saopštavaju iz JYSK-a. O planovima koje kompanija ima u Srbiji u 2018. godini kada je širenje maloprodajne mreže u pitanju i da li je zadovoljna saradnjom sa investitorima u čijem se vlasništvu nalaze ritejl parkovi i šoping centri, Zvjezdana Novak marketing menadžer JYSK-a za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju je istakla: "Srbija nam je u glavnom fokusu i neprestano smo u potrazi za novim lokacijama, a u planu nam je da na srpskom tržištu napravimo najveću ekspanziju u odnosu na ostale zemlje regiona. Za 2018. godinu planiramo otvaranje minimum pet novih maloprodajnih objekata, naravno, sve zavisi od investitora i otvaranja ritejl parkova. Zadovoljni smo saradnjom i zajedno radimo na ostvarenju ciljeva i u potrazi smo za novim lokacijama".

JYSK je međunarodni maloprodajni lanac koji prodaje ”sve za kuću”, a koji je i dalje u vlasništvu svog osnivača, Larsa Larsena. Prva prodavnica otvorena je 1979. godine u Danskoj, a od 1984. godine počinje ekspanzija širenja maloprodajne mreže van granica Danske otvaranjem prodvnice u Nemačkoj. JYSK Grupa danas zapošljava 22.000 radnika, poseduje više od 2.500 prodavnica u 49 zemalja, a godišnji promet iznosi 3,36 milijardi evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum