Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Temišvar: Iulius Mall dobija 100 novih prodavnica i postaje najveći šoping centar u regionu

Temišvar: Iulius Mall dobija 100 novih prodavnica i postaje najveći šoping centar u regionu

Tokom decembra započeti su radovi na proširenju Iulius Mall-a u Temišvaru koji će nakon proširenja postati najveći trgovački centar u Rumuniji i jedan od najvećih u regionu.

Iulius Mall u Temišvaru otvoren je 2005. godine i raspolaže sa 71.000 kvadrata prodajnog prostora, a posetiocima pored velikog broja modnih brendova nudi i hipermarket francuske Grupe Auchan, 25 restorana i kafeterija među kojima su Kfc, Pizza Hut, Starbucks i drugi, ukupno 350 maloprodajnih i ugostiteljskih objekata. Tokom decembra započeti su radovi na proširenju šoping mola, ali i na izgradnji najvećeg poslovnog parka u Rumuniji koji će biti izgrađen u nekoliko faza. Iulius Mall će krajem tekuće godine dobiti novih 47.000 kvadrata prodajnog prostora čime će postati najveći šoping centar u Rumuniji i regionu sa novih 100 prodavnica. Pored novih maloprodajnih brendova, centar će ponuditi nove restorane, barove i bioskop, a posetiocima će biti na raspolaganju i dodatni parking sa 1.500 mesta.

Pored proširenja Iulius Mall-a, planirana je izgradnja i kancelarijskog prostora u nekoliko poslovnih kula, među kojima će biti i najviša zgrada u Rumuniji visine 155 metara i sa oko 55.000 kvadrata. Vrednost ukupnih investicija procenjuje se na 220 miliona evra i predstavlja najveću investiciju na tržištu nekretnina na zapadu zemlje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum