Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PLODINE nastavljaju ekspanziju - nova investicija od 6 miliona evra

PLODINE nastavljaju ekspanziju - nova investicija od 6 miliona evra

Hrvatski trgovački lanac Plodine, povećao je svoje prisustvo u Puli otvaranjem još jednog supermarketa.

Trgovačka kompanija Plodine širenje maloprodajne mreže u 2018. godini otpočela je iz Pule u kojoj je na adresi Mutilska 60b otvoren novi, 81. po redu supermarket. Iz Plodina su saopštili da je ovo drugi maloprodajni objekat u Puli i jedanaesti u Istri. Novootvoreni supermarket u koji je kompanija investirala oko šest miliona evra prostire se na 2.000 kvadrata, a pored 15.000 raznovrsnih artikala, kupcima je na raspolaganju i 180 parking mesta. U ponudi se nalazi 65% prehrambenih i 35% neprehrambenih proizvoda, od kojih je 700 robna marka Plodine.

Iz Uprave Plodina su istakli da je Pula jedna od vodećih turističkih destinacija, a otvaranjem novog supermarketa veruju da će doprineti razvoju maloprodaje u tom gradu, ali i da će širokom ponudom proizvoda zadovoljiti sve potrebe stanovništva i turista. Povodom otvaranja supermarketa Pula 2, organizovane su brojne aktivnosti, pokloni i degustacije.

Radno vreme supermarketa je radnim danom od 07 do 22h i nedeljom od 07 do 21h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum