Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti VOLI prestaje sa širenjem maloprodajne mreže - kompanija otvara novo poglavlje

VOLI prestaje sa širenjem maloprodajne mreže - kompanija otvara novo poglavlje

Najveći maloprodajni lanac u Crnoj Gori, kompanija Voli, uz određene planirane investicije završava sa širenjem maloprodajne mreže, saopštavaju iz Voli-ja.

Iz kompanije koja je lider u maloprodajnom sektoru Crne Gore su saopštili da se sa određenim planiranim investicijama završava širenje maloprodajne mreže. Kompanija je tokom prošle godine otvorila novi logističko - distributivni centar u Podgorici u koji je investirala više od deset miliona evra, otvorila novi supermarket u Nikšiću, hipermarket u Ulcinju i potpuno modernizovan Naš Diskont u Podgorici koji je dobio veću prodajnu površinu i širi asortiman artikala. Voli okreće novo poglavlje u svom poslovanju i nedavno je postao zakupac zemljišta KO Šaš u opštini Ulcinj. Kompanija planira da u prve tri godine investira više od 500.000 evra, a u planu je da tokom sezonskih poslova dnevno bude angažovano 55 radnika.

"LDC Voli koji smo otvorili u septembru 2017. godine, omogući će nam odlične uslove za lagerovanje, a naša logistika efikasan i adekvatan transport do maloprodajnih objekata, tako da sa ovim projektom zaokružujemo celinu  - od njive do trpeze i realizujemo našu težnju da podstaknemo i damo dodatnu vrednost i snagu poljoprivrednoj proizvodnji  Crne Gore", navode iz Voli-ja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum