Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dve godine nakon preuzimanja Veropoulosa, METRO i dalje pravi snažnu ekspanziju

Dve godine nakon preuzimanja Veropoulosa, METRO i dalje pravi snažnu ekspanziju

Dve godine nakon preuzimanja svih maloprodajnih objekata Veropoulosa u Grčkoj, trgovačka kompanija Metro i dalje pravi snažnu ekspanziju.

Investicioni plan se nastavlja otvaranjem novih i renoviranih My Market supermarketa. U gradu Agrinion, kompanija Metro je proširila svoj maloprodajni brend otvaranjem novog supermarketa koji na 1.300 kvadrata prodajnog prostora nudi širok asortiman artikala sa ugrađenom najsavremenijom tehnologijom. Kupcima je na raspolaganju i više od 40 parking mesta, a kompanija je otvaranjem povećala svoje prisustvo u tom gradu u kome je prisutna sa tri supermarketa i jednim Cash&Carry veleprodajnim centrom. Novi supermarket Metro je svečano otvorio u gradu Janjina. Objekat se prostire na 1.100 kvadrata, a kupcima nudi i 60 praking mesta. Širenje se nastavilo i u gradu Preveza u kojoj je trgovačka Grupa otvorila novi maloprodajni objekat na više od 1.000 kvadrata sa najnovijom opremom za izlaganje i skladištenje robe, a kupcima je ponudio više od 40 parking mesta. Pored novih, Metro je otvorio i šest potpuno modernizovanih supermarketa pod brendom My Market.

Metro Aebe se nalazi u 100% domaćem vlasništvu i preuzimanjem Veropoulosa postala je jedna od najvećih trgovačkih kompanija sa 225 objekata i 10.000 radnika. Prodajom svojih operacija u Grčkoj, Grupa Vero S.A. danas je prisutna u Srbiji i Makedoniji sa Super Vero, Vero i Jumbo objektima, a vlasnik Nikos Veropoulos je nedavno za portal Retail Serbia izjavio da se kompanija za sada neće vratiti na svoje matično tržište i da će joj u fokusu biti tržišta Srbije i Makedonije u kojima beleži rast prodaje. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum