Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti GOMEX otvorio i drugi objekat u Pančevu

GOMEX otvorio i drugi objekat u Pančevu

U petak 02. februara otvoren je maloprodajni objekat "Strelište" u istoimenom delu grada Pančeva.

Objekat se nalazi u ulici Veljka Vlahovića bb. Supermarket "Strelište" prostire se na 340 m2 prodajnog prostora i zapošljava četrnaest novih radnika. MPO "Strelište" raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za supermarkete. Potrošačima je asortiman od preko 5000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 22h kao i nedeljom od 7 do 21h.

Za kupce će biti dostupan i Gomex info pult, na kome se mogu dobiti sve informacije o cenama artikala koji se kupuju uz loyality karticu, kao i o stanju Keširića i drugim, za korisnike Brojalice, važnim podacima. Na dan otvaranja MPO "Strelište" potrošači su upoznalti i sa GOMEX promo timom, koji im je omogućio da uživaju u promociji i degustaciji novih proizvoda iz porodice robne marke "1/1" - pitama i gibanicama.

I u ovoj prodavnici kupcima će u ponudi biti dostupni brojni artikli robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i robnu marku mesa i mesnih prerađevina "Graničar".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum