Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta City i u Nišu?

Delta City i u Nišu?

Niški gradonačelnik Miloš Simonović rekao je juče da „očekuje zahtev“ Delta Holdinga za izgradnju Delta city-ja u Nišu, koji bi u tom slučaju bio drugi „virtuelni grad“ biznismena Miroslava Miškovića u Srbiji.
Simonović je naglasio da posle nedavne privatizacije Niš-ekspresa od strane Delta holdinga, koja se do sada nije bavila delatnošću javnog prevoza, logika nameće da će se razgovarati o takvoj mogućnosti.

Ja očekujem takav zahtev jer je logično da novi vlasnik Niš-ekspresa preseli njegove garaže iz centra grada na periferiju, a da atraktivnu gradsku lokaciju na kojoj se sada nalaze, iskoristi za poslovno-stambene objekte - rekao je Simonović za Danas.

 

Izvor: Danas

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum