Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator otvorio prodajni objekat u Brčkom

Mercator otvorio prodajni objekat u Brčkom

Tržni centar "Mercator" otvorio je svoj prodajni objekat u brčanskom naselju Kolobara. Moderan tržni centar prostire se na površini od 11.000 metara kvadratnih, a zaposlio je i 100 radnika.
Otvaranjem objekta u Brčkom obeležena je osma godišnjica prisustva ove slovenačke kompanije na tlu BiH, koja je za to vreme investirala oko 180 miliona maraka i zaposlila 1.070 radnika.

"Pored niza problema imovinsko-pravne prirode i kašnjenja u izvođenju radova, a time i otvaranja tržnog centra, neimari iz 85 bh. preduzeća uspeli su da za 130 radnih dana sagrade naš 17. tržni centar u BiH u koji je investirano 18 miliona evra", rekao je Mensud Lagumdžija, direktor "Mercatora BH".

On je istakao da "Mercator" namerava da nastavi širenje mreže prodajnih mjesta u BiH i partnerskih odnosa sa domaćim proizvođačima.

"Trećina robe u svim objektima 'Mercatora' nabavljena je od bh. proizvodnih firmi", ističe Lagumdžija.

Sarajevski "Energogroup", koji je bio glavni izvođač radova na tržnom centru "Mercatora" u Brčkom, podiže na istoj lokaciji i zabavni centar, izuzetno atraktivan objekat s apartmanima i višenamenskom kongresnom dvoranom, u kojem će, sredinom juna iduće godine, posao dobiti još 200 radnika.

Izvor: Nezavisne

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum