Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mol gradi Ina benzinske stanice u Mađarskoj

Mol gradi Ina benzinske stanice u Mađarskoj

Naftna kompanija MOL će u januaru sledeće godine u mađarskom mestu Zalakomar na 193 kilometru autoputa M7 otvoriti dve benzinske pumpe pod Ininim zaštitnim znakom, objavili su iz Ine.
MOL je strateški partner Ine od 2003. i ovaj potez još je jedan korak jačanju tog partnerstva, kazao je potpredsednik MOL grupe za maloprodaju Laszlo Geszti.

Geszti je izrazio zadovoljstvo što se pružila prilika da se i u Mađarskoj gorivo može natočiti na pumpama s Ininim brendom, odnosno da se Inin brend može predstaviti mađarskim potrošačima.

Član Uprave Ine i izvršni direktor Segmenta delatnosti trgovine na malo Niko Paulinović je istakao kako je strateško partnerstvo Ine i MOL-a donelo mnoge koristi za obe kompanije u poslednjih pet godina, od zajedničkih istraživanja do ulaganja te kako se izgradnjom ovih pumpi u Mađarskoj to partnerstvo jača. Ina i MOL, kalo se navodi u saopštenju, već su učvrstili svoje partnerstvo obostranim prihvaćanjem kartica za gorivo od 2005.

Izvor: Seebiz

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum