Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator u novoj godini nastavlja investicije u Srbiji

Mercator u novoj godini nastavlja investicije u Srbiji

Slovenački Mercator će investirati u sledećoj godini 29 miliona evra u otvaranje novih prodajnih objekata u Srbiji, izjavila je direktorka Stanka Čurović. Čurovićeva je kazala da je plan investicija za 2009. za oko 30 odsto manji zbog toga što su izvori finansiranja skuplji, ali i dodala da će ulaganja biti na nivou ovogodišnjih.

"Sledeće godine otvorićemo tri nova objekta i to 'Roda centar' u Šapcu na 25.000 kvadratnih metara i Somboru, kao i još jedan manji prodajni objekat", rekla je ona.
Prema njenim rečima, Merkator je u Srbiji u 2008. ostvario prihode veće za četvrtinu nego u prethodnoj i zaposlio 1.100 radnika u 17 novootvorenih objekata.

 

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum