Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Zemunu otvoren kineski veleprodajni tržni centar - CTC

U Zemunu otvoren kineski veleprodajni tržni centar - CTC

U Zemunu je otvoren kineski veleprodajni tržni centar - CTC, u koji je kompanija Chinese -Capital co. Diplon uložila 35 miliona evra. Tržni centar je veličine 50.000 metara kvadratnih.
Otvaranju je prisustvovao ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević i ambasador Kine u Beogradau Vei Jinhua, predstavnici Privredne komore Srbije i Skupštine Beograda.

U tržnom centru će se obavljati veleprodaja, a tu će biti smeštena i predstavništva raznih domaćih i stranih kompanija. Takođe, CTC će u cilju poslovne edukacije organizovati i predavanja i sajmovi različitih vrste proizvoda, navedeno je u saopštenju.

 

Izvor: Tanjug, photo: B. Pedović (Politika)
 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum