Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Robna kuća Beograd u Zemunu počinje sa radom

Robna kuća Beograd u Zemunu počinje sa radom

Trgovinski lanac Robne kuće "Beograd" saopštio je danas da će prvi objekat tog lanca, robna kuća u Zemunu, biti otvorena u subotu, 13. decembra.
Kako se navodi, to je prva robna kuća koja će biti otvorena, od kada je kompanija Verano i grčka Marfin investment grupa, pre oko godinu dana, kupila taj trgovinski lanac za 360 miliona evra.

Robna kuća u Zemunu ima četiri nivoa, ukupne površine preko 6.000 metara kvadratnih. U suterenu zemunske robne kuće biće supermarket iz novog trgovinskog lanca "Familija market", a u prizemlju je uglavnom kozmetika, dodaje se u saopštenju. Na prvom nivou su odeljenja sa muškom i ženskom odećom i obućom, a na drugom knjižara, bela tehnika i kućni aparati, kao i nameštaj i detalji za opremanje enterijera. Na trećem spratu biće restoran otvorenog tipa, a poseban deo namenjen je odeći, obući i nameštaju za decu.

Najavljeno je da će 20. decembra biti otvorena i robna kuća na Terazijama, kao i robna kuća na Dušanovcu, a u planu je da svi objekti Robnih kuća Beograd u Srbiji počnu da rade do kraja prvog kvartala sledeće godine.

Robne kuće "Beograd" radiće i vikendom, kao i radnim danima od 9.00 do 21.00. Robna kuća Beograđanka primiće zakupce sredinom februara, a do kraja tog meseca počeće da radi i za potrošače, dodaje se u saopštenju.

 

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum