Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Roda centar u Sremskoj Mitrovici

Otvoren Roda centar u Sremskoj Mitrovici

Još jedan Roda centar, savremeni objekat koji se prostire na 7.500 kvadratnih metara koji su u rekordnom roku, za samo 110 dana izgradili Energogroup i Gemax otvoren je juče u Sremskoj Mitrovici.
U izgradnju drugog po redu Roda centra u Srbiji je investirano više od sedam miliona evra.

Predsednica Upravnog odbora M-Rodić Stanka Čurović podsetila je da je u ovoj godini na više od 72.000 kvadrata u njihovim objektima posao našlo oko 1.000 radnika, dok je gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović naglasio da je ovo znak da Mitrovica širom otvorenih vrata dočekuje investitore. U ovom trgovačkom centru posao je našlo više od 70 radnika, a osim prodavnice bele tehnike i artikala za domaćinstvo u centru je smešteno još devet lokala, a raspolaže i vlastitim parkingom sa 60 mesta.

Na svečanosti povodom otvaranja održane su brojne akcije, a svaka stota kupovina bila je besplatna, što će biti i tokom vikenda. „Roda centar je izgrađen ju stilu high-tech arhitekture i pravi je izazov za arhitekte koji su ga projektovali“, izjavio je generalni direktor kompanije Energogroup Dejan Branković. 

Izvor: Danas 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum