Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Uskoro Tempo hipermarketi u Užicu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji i Čačku

Uskoro Tempo hipermarketi u Užicu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji i Čačku

Delta Maxi ima ambiciozne planove za narednu godinu. Uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, promet u lancu trgovinskih objekata ove godine je za čak 38 odsto veći nego lane, a broj kupovina je porastao za devet odsto - izjavio je Rajko Mandić, direktor "Delta Maksi" Srbija, povodom proslave osme godišnjice poslovanja ove trgovinske kuće.

Od otvaranja prve radnje u novobeogradskom Bloku 63 prošlo je tačno osam godina. Za to vreme broj modernih marketa narastao je na 310 prodajnih objekata. Do kraja godine u Srbiji će biti otvoreno još šest trgovina sa znakom "Maksija".

"Pored Srbije poslujemo još na šest tržišta - u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Ukrajini, Belorusiji i Albaniji", rekao je u petak Mandić.
"Nastavljamo ekspanziju jer je naš cilj da na svim tim tržištima budemo broj jedan". Direktor Mandić najavio je otvaranje još četiri "Tempo centra", u Užicu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji i Čačku.
"Ove godine smo otvorili 51 prodajni objekat", kaže Mandić. "Od toga 17 trgovina su novi supermarketi, a 34 je renovirano. Bez obzira na krizu poslovanje nam je veoma uspešno, čak smo nadmašili plan za ovu godinu".
Kompanija "Delta maksi" zapošljava 10.000 trgovaca, koji prema obećanju generalnog direktora ne treba da strepe za svoja radna mesta. Naprotiv, direktor Mandić kaže da će širenje maloprodajne mreže zahtevati i otvaranje novih radnih mesta.

Izvor: Novosti 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum