Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Milosavljević: Ikea i Simpo od 2009. strateški partneri

Milosavljević: Ikea i Simpo od 2009. strateški partneri

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izjavio je danas da očekuje da će švedski proizvođač nameštaja Ikea u toku 2009. godine postati strateški partner Simpa iz Vranja.
On je na sastanku sa predstavnicima Samostalnog sindikata trgovine Srbije rekao da su pregovori u toku i da je Ikea zainteresovana za partnerstvo sa Simpom, ali nije izneo detalje pregovora. Kako je naveo, Ikea je zainteresovana i za izgradnju tržnih centara u Srbiji i planira da izgradi tri takva objekta.

"U svakom objektu trebalo bi da bude zaposleno od 500 do 1.000 ljudi", kazao je on.
Milosavljević je podsetio da su ove godine na srpsko tržište ušla tri nova trgovinska lanca i naveo da su slovenački Tuš i Familija market su već počeli da rade, a da će ove sedmice biti otvoren i objekat hrvatskog trgovinskog lanca Pevec.

Izvor: Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum