Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Robne kuće Beograd najavile hiljade novih radnih mesta

Robne kuće Beograd najavile hiljade novih radnih mesta

Robne kuće Beograd najavile su da će do kraja marta 2008. godine zaposliti 6.000 radnika u Srbiji. Od toga će oko 2.000 radnih mesta biti u Beogradu.
Prošle sedmice je otvorena robna kuća u Zemunu, za ponedeljak 22. decembar najavljeno je otvaranje robne kuće na Terazijama, a planirano je da se do kraja prvog tromesečja 2009. godine otvori još 30 prodajnih objekata iz sastava Robnih kuća Beograd.

Kompanija Verano i grčka Marfin investment grupa kupili su krajem prošle godine lanac Robnih kuća Beograd za 360 miliona evra, a za modernizaciju je izdvojeno još oko 70 miliona evra. Koncept Robnih kuća Beograd je promenjen jer se kompanija više ne bavi trgovinom već izdaje prostor za maloprodaju i upravlja njime.

Izvor: RTS  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum