Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta planira kupiti Grand kafu i Štark?

Delta planira kupiti Grand kafu i Štark?

Slovenačka kompanija "Istrabenc", koja je većinski vlasnik "Droge", zapala je u ogromne gubitke, pa bi se već na proleće moglo desiti da "Delta" postane veća za te tri fabrike.
"Delta" je zainteresovana za kupovinu "Droge Kolinske", doduše, samo jednog dela, ne i kompanije u celini.

Zainteresovani su da kupe deo, ali u ovom trenutku ne mogu da kažu ni kad ni koliko, jer "Istrabenc" jo š nije izašao sa zvaničnom ponudom. Kad ona bude obelodanjena, znaće za koliki udeo su zainteresovani. U svakom slučaju, njihovo opredeljenje je da počnu da se bave proizvodnjom keksa i kafe.

Istrabenc će prodati "Drogu Kolinsku" u celosti, ali se kompanije koje poseduje pojedinačno neće prodavati. Razgovori su još u toku i traži se najpovoljniji kupac. "Droga" je do sada već prodala program praška, program zimnice i umaka, kao i program kašica od žitarica. Predsednik Uprave "Droge Kolinske" Slobodan Vučićević je u januaru ove godine prodao svoj udeo u "Grand kafi" od 25 odsto slovenačkoj kompaniji.

Izvor: MTS Mondo 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum