Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mlekara Šabac snižava cene mleka za 15 odsto

Mlekara Šabac snižava cene mleka za 15 odsto

Mlekara Šabac najavila je da će od sutra sniziti cene mleka za 15 odsto u proseku, tako da će litar pasterizovanog mleka koštati 39,1 dinar. Kako se navodi u saopštenju, nova cena dugotrajnog mleka sa 2,8 odsto mlečne masti biće 59,15 dinara za litar.
Šabačka mlekara, koja posluje u okvriru kompanije Farmakom MB, ima oko 10 odsto učešća na tržištu mleka u Srbiji.

Mlekara Šabac je navela da se za sniženje cena mleka odlučila zbog teške ekonomske situacije u kojoj su se našli potrošači u Srbiji.

Kako se ističe, šabačka mlekara je odlučila da deo pada kupovne moći potrošača preuzme na sebe, a da pri tom ne prenese smanjenje cena mleka na proizvođače.

Izvor: RTV  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum