Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta Maxi Grupa nastavlja investicije u Srbiji i regionu

Delta Maxi Grupa nastavlja investicije u Srbiji i regionu

Generalni direktor Delta Maxi grupe Dragan Filipović najavio je da ta kompanija u 2009. godini planira da ostvari promet od dve milijarde evra i da investira 200 miliona evra u izgradnju novih objekata.
Filipović je u intervjuu agenciji Beta kazao da će u širenje poslovanja u Srbiji biti uloženo 110 miliona evra, a 90 miliona evra u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Ukrajini, Belorusiji i Bugarskoj.

„Planirano je da se u 2009. godini u Srbiji otvori novih 55 objekata, od toga 11 Maxi marketa, pet Tempo centara i 39 Mini Maxi-ja’. U regionu će biti otvoreno 60 novih maloprodajnih objekata u ostalim zemaljama u kojima Delta Maxi grupa posluje”, kazao je on. Delta Maxi grupa, istakao je Filipović, planira da u 2009. godini zaposli 1.390 radnika u Srbiji, a 1.740 u regionu.
Trenutno, dodao je, kompanija u Srbiji zapošljava 9.400 radnika, na Balkanu 3.200, a krajem 2009. godine trebalo bi da ima oko 15.000 zaposlenih.

Izvor: Beta 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum