Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tržni centar Ušće se otvara krajem marta

Tržni centar Ušće se otvara krajem marta

Beogradski tržni centar Ušće, vredan 150 miliona evra, trebalo bi da bude otvoren 31. marta 2009. godine, najavila je zamenica izvršnog direktora kompanije Balkans Real Estate Radmila Nikolić.
Predstavnica te kompanije u koju je transformisan MPC Properties kazala je u intervjuu agenciji Beta da će izgradnja druge poslovne kule u okviru kompleksa "Ušće" početi nakon otvaranja shopping centra.

"Reorganizacija MPC Propertiesa završena je 22. decembra. Strategija američke investicione banke Merrill Lynch je da zajednička kompanija Balkan real estate bude platforma za poslovanje u regionu", kazala je Nikolićeva.

Korisna površina objekta će biti 160.000 metara kvadratnih. Ispod zemlje će biti veliki hipermarket površine 12.000 kvadratnih metara. Pod zemljom će se nalaziti i jedan sprat tržnog centra dok će preostala dva biti iznad zemlje. Tržni centar će imati ukupan poslovni prostor od 36.000 kvadratnih metara i u njemu će se nalaziti butici, prodavnice nameštaja, prodavnice različitih namena, apoteke, banke, restorani i kafići. Treći sprat kompleksa namenjen je za sportsko rekreativne sadržaje i multipleks teatar.

Izvor: Beta 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum