Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Robne kuće Marks & Spencer otpuštaju 1.200 radnika

Robne kuće Marks & Spencer otpuštaju 1.200 radnika

Lanac britanskih robnih kuća Marks & Spencer otpustiće više od 1.200 radnika i zatvoriti 27 prodajnih objekata posle katastrofalnog prihoda od prodaje tokom Božićnih praznika, piše ostrvska štampa.
To će biti najveći finansijski neuspeh ove velike trgovačke kuće još od 1999. Prodaja pred Božić opala je ovog puta za više od sedam procenata u odnosu na 2007, što je prouzrokovalo odluku menadžmenta da se zatvore prodavnice i otpuste radnici.

 

Izvor: 24 sata 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum