Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lesnina otvara salon nameštaja u Zemunu

Lesnina otvara salon nameštaja u Zemunu

Slovenačka kompanija Lesnina otvoriće 17. januara prvi prodajni salon u Beogradu, koji će biti smešten u robnoj kući Zvezda u Glavnoj ulici u Zemunu.
Prodorom na tržište Beograda, Lesnina je počela investicioni ciklus vredan oko 100 miliona evra.
U planu je i izgradnja velikog Lesnina salona na teritoriji Beograda, površine oko 30 hiljada metara kvadratnih, koji će zaposliti više od 200 radnika, a otvaranje takvih objekata predviđeno je i u Novom Sadu i Nišu.

U novom salonu, u kome će biti angažovano 20 ljudi, na površini od oko 750 metara kvadratnih, Aleksandro (kompanija nastala povezivanjem preduzeća "TRA Duga" iz Sombora i ljubljanske Lesnine) će ponuditi najinteresantnije kolekcije nameštaja iz Lesnininog programa - kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, dečije sobe, garniture za dnevne boravke, regale i vitrine za dnevne sobe, ormare i predsoblja, kao i kancelarijski nameštaj.

Izvor: B92

  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum