Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Shell odabrao Wincor Nixdorf NAMOS - softver za benzinske pumpe

Shell odabrao Wincor Nixdorf NAMOS - softver za benzinske pumpe

Shell International Petroleum Company Limited (“Shell”) je u cilju standardizacije većeg dela internacionalnih benzinskih stanica potpisala ugovor sa Wincor Nixdorf-om o opremanju pumpi sa NAMOS sistemskim softverom.
Wincor Nixdorf i Shell će početi raditi zajedno od januara 2009. i očekuje se da svi POS sistemi na pumpama budu opremljeni sa NAMOS-om u narednih pet godina.

NAMOS koji predstavlja Wincor-ov i-Service Station koncept, postavlja nove standarde u maloprodaji nafte i naftnih derivata. Njegova fleksibilnost omogućava da isto rešenje bude korišćeno širom sveta bez obzira na vrstu ili veličinu benzinskih pumpi.

Wincor Nixdorf je prisutan i u Srbiji kroz partnerstvo sa kompanijom Service Plus, koja je lokalizovala i implementirala NAMOS na MOL benzinskim stanicama u Srbiji.

 

Izvor: Retail Serbia Portal

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum