Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Michelin namerava izgraditi logistički centar u Srbiji

Michelin namerava izgraditi logistički centar u Srbiji

Najpoznatiji francuski proizvođač automobilskih guma Michelin namerava u narednih 18 meseci u Srbiji izgraditi logistički centar, izjavio je potpredsednik Vlade , nakon susreta s jednim od čelnika Michelin-a.

Đelić je najavio da će, prema dogovoru koji je u Davosu postigao s predstavnicima francuske kompanije, finansijska konstrukcija tog projekta, na oko 20.000 kvadratnih metara, biti dogovorena tokom posete predstavnika Michelina Beogradu.

Izvor: Tanjug

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum