Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tempo centar Čačak se otvara krajem marta

Tempo centar Čačak se otvara krajem marta

Delta Maxi grupa je privela kraju izgradnju novog trgovinskog centra Tempo na Železničkoj stanici u Čačku.
Otvaranje petog po redu Tempo centra u Srbiji je predviđeno za kraj marta ove godine.

Kako navodi Politika, zabeleženo je izuzetno interesovanje stanovnika Čačka za rad u „Tempu”, jer su dobili čak 3.021 prijavu za posao. Postupak izbora višeg i srednjeg menadžmenta, kao i nižih operativnih poslova završen je sredinom januara ove godine, a kandidate kojima bude ponuđeno da rade očekuje odgovarajuća teorijska i praktična obuka u postojećim „Tempo centrima”, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu – saopštila je za „Politiku” Mila Zavođa, menadžer za odnose sa javnošću u Delta Maxi grupi.

Izvor: Retail Serbia Portal, Politika 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum