Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta predala ponudu za kupovinu Mercatora

Delta predala ponudu za kupovinu Mercatora

Delta holding je predala ponudu za kupovinu 48 odsto akcija slovenačkog trgovinskog lanca Mercator, a kako pišu slovenački mediji, za kupovinu Mercatora zainteresovano je 10-15 kupaca koji su predali ponude.
Mercator je u većinskom vlasništvu Pivovarne Laško, koju vodi Boško Šrot, i Infond holdinga koji je većinski vlasnik Pivovarne Laško.

Mercator u Srbiji ima 95 prodajnih objekata i zapošljava 4.000 radnika a najavljene investicije za širenje prodajne mreže u 2009. godini iznose 29 miliona evra.

Izvor: Blic, Retail Serbia Portal

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum