Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Intermol proširio prodajnu mrežu u Srbiji

Intermol proširio prodajnu mrežu u Srbiji

Kompanija Intermol, članica MOL grupe, jedne od najvećih naftnih kompanija u centralnoj Evropi nastavlja sa dinamičnom ekspanzijom i širenjem maloprodajne mreže u Srbiji.
Kompanija je nedavno otvorila 3 nove benzinske stanice, tako da u ovom trenutku MOL maloprodajna mreža broji 28 benzinskih stanica.

Otvorene su pumpe u Novom Sadu, Požegi i Mojsinju, dok novoizgrađena benzinska stanica na graničnom prelazu kod Preševa uskoro treba da krene sa radom. 

Sve benzinske stanice MOL Grupe otvorene su 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Izvor: Retail Serbia Portal

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum