Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Novom Sadu se gradi najveći tržni centar u Vojvodini

U Novom Sadu se gradi najveći tržni centar u Vojvodini

Odbornici Skupštine grada Novog Sada su na sednici, održanoj krajem prošle nedelje, usvojili značajnu odluku kojom će biti omogućen brži razvoj grada, a građanima obezbeđena zdravija i čistija životna sredina. Naime, promenom Detaljnog urbanističkog plana, u doskorašnjoj industrijskoj zoni, na samo 2 kilometra od centra Novog Sada, omogućena je izgradnja savremenog tržnog centra.
Novi tržni centar, sa prodajnom površinom od 39.000 kvadratnih metara, biće prvi i daleko najveći u pokrajini.

Investiciju je obezbedila međunarodna kompanija Ocean Atlantic International, koja pored ulaganja od 80 miliona evra i otvaranja oko 1.500 novih radnih mesta, u našu zemlju donosi iskustvo i praksu sa najrazvijenijih svetskih tržišta.
“Srećni smo što možemo da saopštimo dobre vesti građanima Novog Sada, Vojvodine i Srbije. Odluka kompanije Ocean Atlantic International da investira u Novi Sad je konačna. Odbornici Skupštine grada Novog Sada, gradonačelnik i sve gradske službe su prepoznale važnost ove investicije i time doprinele da se ovaj deo posla završi u kratkom roku, tako da je početak gradnje tržnog centra sada tehničko pitanje koje zavisi od dinamike izdavanja neophodnih dozvola za početak radova. Očekujemo da ćemo sa izgradnjom tržnog centra započeti do kraja ove godine“, izjavio je Aleksandar Zavišić, generalni direktor kompanije  Ocean Atlantic International.

O kompaniji Ocean Atlantic International:
Ocean Atlantic International deo je grupe Ocean Atlantic Companies sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama. U kratkom periodu, od 2005. godine do danas, Ocean Atlantic International postala je jedna od vodećih kompanija iz oblasti  razvoja, investiranja i upravljanja nekretninama na tržištu regiona. Ocean Atlantic International je partner uglednog austrijskog fonda Immoeast.

Izvor: Retail Serbia Portal, MediaPRaxis  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum