Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Eltim zatvorio prodavnice tehničke robe

Eltim zatvorio prodavnice tehničke robe

Kompanija Eltim, jedan od najvećih trgovaca tehničkom robom, primorana je da zatvori radnje zbog dugova, jer je uzimala kratkoročne kredite koje sada ne može da vrati i traži reprogramiranje duga od oko 1,7 milijardi dinara.
Zbog blokiranog računa i duga, kompanija je prethodnih dana ispraznila svoje radnje, sa polica je povučena tehnička roba, na više od 30 radnji je stavljen katanac, a budućnost jednog od najvećih distributera tehničke robe i oko 370 radnika u ovom trenutku potpuno je neizvesna, piše list “Politika”.

U Eltimu je održan sastanak sa zaposlenima na kome je napomenuto da ovo ne predstavlja kraj te kompanije i da su radnje ispražnjene da im roba ne bi bila zaplenjena. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum