Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren prvi megamarket „FAMILIJE market” u naselju Miljakovac

Otvoren prvi megamarket „FAMILIJE market” u naselju Miljakovac

Prvi megamarket u maloprodajnom lancu „FAMILIJA marketa” otvoren je 25. februara, u zgradi Robne kuće Beograd, u Vareškoj ulici broj 4, u naselju Miljakovac.
Žitelji Miljakovca, Rakovice, Petlovog brda, Vidikovca, Ceraka i Banovog brda dobili su prvi megamarket u svojoj okolini, na površini od preko 1.500 kvadratnih metara sa širokim asortimanom domaćih i stranih proizvoda i obezbeđenim parking prostorom.

Predviđeno radno vreme od ponedeljka do subote je od 7 – 21h, a nedeljom od 7 - 14 časova.

Posle otvaranja objekata u Ustaničkoj ulici na Dušanovcu i Glavnoj ulici u Zemunu, ovo je treći objekat "Familija market" u Beogradu. U toku ove godine planirano je otvaranje još 24 supermarketa površine od 450 do 2000 m2 u Beogradu i svim većim gradovima Srbije.

Izvor: Retail Serbia Portal, Familija 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum