Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tuš otvara trgovački centar u Istočnom Sarajevu

Tuš otvara trgovački centar u Istočnom Sarajevu

Trgovački centar Tuš Lukavica, najveća investicija Tuš Holdinga u BiH biće otvoren 11. marta, nakon devet meseci gradnje.
U objekat, čija je ukupna površina preko 16000 kvadrata je investirano 34,2 milona konvertibilnih maraka. Pored Tuš supermarketa kupci će moći kupovati i u maloprodajnim objektima New Yorker, Benetton, DM drogerija i drugima.

Tržni centar je lociran neposredno uz glavni i najprometniji put ovoga dela grada, što omogućava lak pristup objektu.
U novoizgrađenom tržnom centru posao je dobilo 120 ljudi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum