Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl prodaje automobile

Lidl prodaje automobile

Supermarket Lidl je započeo prodaju automobila u rodnoj Nemačkoj. Na svom web-sajtu Lidl nudi automobile Opel Corsa i VW Polo Cross sa popustom od 25% od preporučene cene, a prodaju obavlja u saradnji sa nemački ditributerom vozila ATG-Automobile.

Prodaja automobila u Nemačkoj u februaru je skočila za 21% u odnosu na isti period prošle godine, pre svega zahvaljujući stimulativnom planu nemačke vlade koja je plaćala 2500 evra ljudima koji su pristali zameniti svoja stara kola za nova.

Izvor: Retail Serbia Portal

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum