Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Trgovinski lanac Familija market u 2009. otvara 27 objekata

Trgovinski lanac Familija market u 2009. otvara 27 objekata

Trgovinski lanac Familija market će ove godine otvoriti oko 27 objekata u Srbiji investirati preko šest miliona evra.
Do sada su otvorena četiri marketa u Beogradu i jedan u Užicu. U toku godine otvorićemo i supermarket u Knjaževcu, Bajinoj bašti, Boru, Leskovcu, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Zaječaru, Nišu, Kikindi, Bačkoj Topoli, Subotici, Požarevcu, Jagodini, Vranju, Kuli, Pirotu, Smederevskoj Palanci i Somboru.

U Beogradu će do kraja 2009. godine biti otvoren ekskluzivni supermarket "Dragstor" u Nušićevoj ulici, zatim megamarket na Novom Beogradu, kao i supermarket "Fontana", takođe na Novom Beogradu.

Na Terazijama, u pasažu, biće otvoren "Familija dragstor", gde će se nalaziti i vinoteka. To će biti mesto gde će i stranci moći da kupe prvenstveno domaće proizvode i da ih ponesu kao suvenir. Kako Beta saznaje, Familija market je za sad posvećen domaćem tržistu i još nema planove za širenje van granica Srbije.

Izvor: Mondo

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum