Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Jabuka otvorila prvi SOS market u Beogradu

Jabuka otvorila prvi SOS market u Beogradu

Trgovinski lanac Jabuka otvorio je danas u Beogradu prvi SOS market, namenjen socijalno ugroženim građanima, u kome će cene biti niže od 30 do 50 odsto u odnosu na druge prodavnice.
SOS market je otvorio ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević. Do kraja maja u Beogradu će biti otvoreno ukupno 11 SOS marketa, u kojima će biti zaposleno oko 150 radnika, najavio je direktor Jabuke Milorad Mišković. Prvih nekoliko dana u SOS-marketu moći će da kupuju svi građani, a potom samo određene kategorije socijalno ugroženih, na osnovu potrošačkih kartica koje će izdavati Jabuka i Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata.
Pravo na kupovinu u toj prodavnici imaće zaposleni koji primaju minimalac do 15.150 dinara mesečno, penzioneri s primanjima manjim od 20.000 dinara , invalidi koji primaju socijalnu pomoć, izbegla i raseljena lica bez posla i svi nezaposleni.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum