Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Galp Energia izabrala Wincor Nixdorf POS sistem za svoje benzinske stanice

Galp Energia izabrala Wincor Nixdorf POS sistem za svoje benzinske stanice

Galp Energia, vodeća naftna kompanija u Portugalu i vlasnik najvećeg lanca benzinskih pumpi u ovoj zemlji, planira opremiti sve svoje benzinske stanice u Portugalu i Španiji sa IT rešenjima kompanije Wincor Nixdorf.

Wincor Nixdorf će na Galp Energia benzinske stanice instalirati softver za benzinske stanice NAMOS, 1320 POS sistema i 980 back-office sistema.

Instalacija hardvera i softvera na svim benzinskim stanicama je planirana da počne sredinom 2009. i da se završi početkom 2010. Wincor Nixdorf će biti odgovoran i za podršku i održavanje instaliranog rešenja u periodu od narednih pet godina.

Izvor: Retail Serbia Portal

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum