Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Šoping centar Ušće otvara vrata 31. marta

Šoping centar Ušće otvara vrata 31. marta

U "Ušće" šoping centru, čije je otvaranje zakazano za 31. mart, u osam sati, će se po prvi put predstaviti brendovi poput „Štifelkenig" (Stiefelkonig), "J.Lo”, „Salsa”, „Glou”, „Roj Robson”, „Koton”, „Lolipops”, „Atartivo”, Marela”, „Ges džins”, „Prenatal”, „Braun šuz”.
VIP otvaranje je planirano za 30. mart u 20 časova do kada će svi radovi biti završeni i tržni centar biti očišćen i spreman za veliko otvaranje.

Zgrada „Ušće” šoping centra podeljena je na nekoliko nivoa. Dva su podzemna od kojih je jedan pretvoren u garažni prostor, dok je drugi takozvani „minus dva nivo” podeljen na parking i „Idea” supermarket površine 4.000 kvadrata.


Šoping centar se prostire na četiri nivoa i na tom prostoru se smestilo 150 prodavnica, osam restorana, šest kafića, dečja igraonica i bioskop sa 11 bioskopskih sala. Šoping i zabava biće smešteni na prva tri nivoa, dok je četvrti rezervisan za kancelarije. U centar vode tri pešačka ulaza iz Bulevara Nikole Tesle, Bulevara Mihaila Pupina, i od Ušća.
Među brendovima koji su svoje mesto rezervisali u šoping centru su: „Zara” i „Njuroker” koji će se ovde prostirati na dva nivoa, potom „Berška” „Stradivarijus”, „Springfild”, „Mango”, „Kortefil”, „Vumen sikret”, „Beneton”, „Najki”, „Adidas”, „Aldo”, „Ofis šuz”, „Frateli rozeti”, „Turbo limač”, „Enci menci”, „Okaidi”..., a tu je i nekoliko prodavnica tehničke robe i kompjuterske opreme. Osim toga „Konvers” će se prvi put predstaviti kao monobrend, „Bata” će otvoriti svoj prvi superstor površine 700 kvadrata, „Timberlend” će se prvi put predstaviti sa konceptom „market plejs”...
Kad su u pitanju noviteti na tržištu, prodavnica „XYZ” će se prvi put predstaviti sa konceptom premium robnih marki „Armani džins”, „Džast Kavali”, „Ćeruti” „D&G”, „Zenja”, „Versaće”, „Exte”, „Barberi”, „Jop”, i „Bos”. Tu je i čuveni brend pevačice Dženifer Lopez „J.Lo”, ali i grčki brendovi odeće „”Glou” i „Atrativo”, turski „Koton”, italijanska „Mirela”, nemačka muška odela „Roj Robson”, portugalski džins „Salsa”, francuske torbe „Lolipos”, ali i italijanski brend „Prenatal” koji je namenjen trudnicama i deci uzrasta od 0 do 14 godina. Kada je u pitanju obuća novine su austrijska obuća „Štifelkeing” i američka „Braun šuz”. Za sada su cene istaknute samo u „Štifelkeingu” gde će se cipele prodavati po ceni od 50 do 200 , a torbe od 30 do 150 evra.
Prvog radnog dana „Ušće šoping centar” biće otvoren od 8 do 22 sata kad se za posetioce spremaju brojne akcije, iznenađenja i popusti, a ostalim danima centar će raditi od 10 do 22 sata.

Podaci o shopping centru Ušće:

Ukupna površina: 130.000 kvadrata
Prodajni prostor: 50.000 kvadrata
Broj prodavnica: 150
Supermarket: 4.000 kvadrata
Restorana: 8
Kafića: 6
Bioskop: 11 bioskopskih sala
Parking: 1.300 mesta na dva podzemna nivoa
Zaposlenih: 1.200
Pešačkih ulaza: 3
Ulazi iz 2 podzemne garaže
Vrednost investicije 150 miliona evra

Izvor: Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum