Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkur International najavio gradnju novog objekta u Beogradu

Merkur International najavio gradnju novog objekta u Beogradu

Merkur International je najavio otvaranje novog prodajnog objekta u Beogradu za jesen ove godine.
Investicija vredna 25 miliona evra će omogućiti zaposlenje oko 130 ljudi. Merkurov centar će se prostirati na 20000 kvadratnih metara i biće izgrađen na Karaburmi.

Kako navodi Beta, predsednik Uprave Merkur grupe Bine Kordež je najavio da Merkur dugoročno planira otvaranje još šest centara u Srbiji koji će biti locirani u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Nišu.

Merkur poseduje firme Avala promet i Čelik koje se bave proizvodnjom i prometom čelika, limova i cevi, kao i trgovinsko preduzeće Big Bang koji je otvorio novu prodavnicu u shopping centru Ušće.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum