Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta otvorila Pikadili u Jambolu

Delta otvorila Pikadili u Jambolu

Delta Maxi grupa otvorila je svoj prvi Pikadili supermarket u Jambolu u Bugarskoj, u čiju je izgradnju investirala 2,1 miliona evra.
Supermarket se nalazi u okviru šoping mola  Jambol, zauzima površinu od 2.000 metara kvadratnih i u svom asortimanu ima oko 18.000 proizvoda. Novootvoreni supermarket je 22. objekat Pikadilija i treći objekat otvoren ove godine.

Strategija razvoja u narednom periodu biće otvaranje 20 novih supermarketa u gradovima sa 40.000 do 50.000 stanovnika, 50 radnji tipa "korner shop" pod nazivom Pikadili ekspres, kao i hipermarketa Pikadili ekstra sa prodajnim prostorom od oko 12.000 kvadratnih metara. Pikadili već 15 godina uspešno posluje na teritoriji Bugarske, a u okviru maloprodajanog lanca ima 22 objekta u deset gradova - Sofija, Burgas, Varna, Veliko Trnovo, Loveč, Stara Zagora, Vidin, Samokov, Plovdiv i Jambol.

Izvor: Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum