Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IKEA odabrala Loznicu?

IKEA odabrala Loznicu?

Švedska kompanija "Ikea" čiji su lovci na lokacije u protekle dve godine prošli celom Srbijom odabrala je Loznicu za svoj centar u zapadnoj Srbiji, navodi Politika.
Pošto su Vranje, Kragujevac i Stara Pazova ispali iz igre, ovaj proizvođač nameštaja i pokućstva razmišlja da proizvodni pogon i trgovinski centar (koji će takođe otvoriti i u blizini beogradskog aerodroma) sagradi i u zapadnoj Srbiji. Detalji bi trebalo da budu utanačeni do kraja meseca, a pregovori se vode u strogoj tajnosti.

Jedan od presudnih faktora za izbor Loznice jeste blizina granice sa Bosnom i Hercegovinom, odnosno tržišta te zemlje i Hrvatske, kao i mogućnost brzog transporta do Slovenije, luke u Trstu ili Austrije. U obzir su sigurno uzeti i podsticaji koje Loznica, kao nosilac sertifikata grada sa povoljnim poslovnim okruženjem, nudi investitorima koji su spremni da ulažu i zapošljavaju ljude.

Izvor: Politika

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum